Nobelmysteriet

«Nobelmysteriet» er skrevet av Ingeborg Dybvig.

Det er Chatrine i 7c på Sofiemyrtoppen skole som har anbefalt boka. Hun skriver:

Pappaen til Clara har fått i oppdrag å ta bilder av den norske nobelpris vinneren,Clara,fetteren Simon og tanta Annie blir med til Stockholm.Vinneren Blir slått ned og nobelmedaljen blir stjålet.Clara får en streng beskjed om at hun ikke får leke dektektiv.Noe som egentlig er umulig,for den mystiske mannen dukker opp hele tiden.

 

5 tanker om “Nobelmysteriet

  1. Det er en spennende bok. Jeg husker jeg var helt med i historien når læreren leste den i 5. klasse. Den er helt perfekt for sånne som liker krim. Jeg er ikke så veldig glad i krim men likte boka allikevel godt. Det handler om en nobelpris som er blitt stjålet.

    Jeg anbefaler denne spennende krim-boken. :-)

  2. Jeg syntes boka var ganske bra. Jeg mener den passer for noen som liker krim. jeg mener også at den som leser den må være villig til å vente litt for og vite svaret.

  3. Jeg syntes denne boken var en spennende bok om en nobelprisvinner som blir slått ned og robbet.
    Boken kunne bli litt kjedelig etter vert men den er for det meste spennende. Den passer for barn fra 9-11. Med passe tykelse og skrift. Hvis jeg skulle gi den et terningskast ville jeg gitt en 4. Det er absolutt en spennings bok med et lite hint krim. Hvis noen andre likte denne boken, annbefaller jeg Diamantjakten. Den er også skrevet av Ingeborg Dybvig. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>