Beastly bussines- varulv mot drage

Bokas Tittel: Beastly Business – Werewolf Versus Dragon (An Awfully) og er skrevet av The Beastly Boys
Varulv mot drage
En død drage ankommer Fjerntvedt Gods, et spøkelse avslører en mørk hemmelighet, og Ulf oppdager en forferdelig sport som kalles Fryktens sirkel. Med hjelp av vennene sine må han prøve å beseire den onde Marackai.

“Varulv mot drage” er første bok i eventyrserien “Beastly Business”. Bøkene foregår på Fjerntvedt Gods, som er hovedkvarteret til KFBUS, Kongelig Forening For Beskyttelse av Uhyrlige Skapninger. Det er et hjem for sjeldne og utrydningstruede vesener som for eksempel varulver, drager, feer, kjemper og sjømonstre.
Bli kjent med den foreldreløse varulven Ulf, veterinæren doktor Flatmark, kjempen Orson og feen Tiana. For ikke å glemme Marackai, den grusomste uhyrejegeren i verden.

“… kombinasjonen av serieformat, naturfaglig tilnærming og magiske dyr er en veldig god idé!”

Den forfulgte (Marg og bein)

«Marg og bein – den forfulgte» er skrevet av Arne Svingen.

Det er Erik i 7c på Sofiemyrtoppen skole som har anbefalt boka. Han skriver: Asgeir fulgte toget noen skritt, helt til han ble stående rett foran stasjonsbygningen. Akkurat i det Jonas og Gard måtte legge ansiktet helt inntil vinduet for å få et siste skrått glimt av ham, oppdaget de en bevegelse bak vennen. En svartkledd skikkelse la armen rundt halsen til Asgeir og dro ham brutalt bakover. I neste øyeblikk mistet de ham av syne.