Hemmelig agent nr. 24

Tyske soldater marsjerer inn i Oslo, Bergen, Trondheim – de overtar hele landet. Nordmenn blir arrestert, torturert og skutt. Men det finnes noen som ikke gir opp. Dette er fortellingen om Gunnar «Kjakan» Sønsteby, en unggutt fra Rjukan. Han er kald som is der hvor andres kropper rister av skrekk. Han planlegger og utfører de dristigste operasjoner mot fienden som er gjort her til lands. Han er det nærmeste virkeligheten kommer James Bond og Die Hard. Fryktløsheten var hans våpen.

Hemmelig agent nr. 24 er en bok skrevet av Lise Männikkö. Boken er anbefalt av Marius i 7a på Sofiemyrtoppen skole

 

Rokk The Walking Mountain – Beast Quest

 Den engelske bokserien «Beast Quest» består av rundt 60 bøker som er skrevet av Adam Blade. I serien møter vi Tom som er ute på mange spennende oppdrag.

I «The Shade Of Death» (25-30) finner vi bok nr. 27 «Rokk The Walking Mountain» . Denne boken er anbefalt av Fredrik i 7a på Sofiemyrtoppen skole.

Vil du vite mer om bokserien kan du gå inn på denne nettsiden:  http://www.beastquest.co.uk/books/beast-quest/

 

Artemis Fowl – Operasjon Arktis

 «Artemis Fowl – Operasjon Arktis» er skrevet av den irske forfatteren Eoin Colfer.

Dette er bok nr. to i serien om Artemis Fowl. I «Operasjon Arktis» har Artemis noen problemer ; faren hans er kidnappet av den russiske mafiaen, og det skal et mirakel til for å redde ham. Denne gangen er det kanskje ikke nok med en genial plan. Denne gangen trenger kanskje Artemis hjelp …

 Boka er anbefalt av Fredrik i 6a på Sofiemyrtoppen skole.

En tøff finte

«En tøff finte» er skrevet av Jørn Jensen.

Boka er en av mange leseløver som Jørn Jensen har skrevet. Jørn Jensens leseløver ligger på utlånstoppen på bibliotekene, sammen med Harry Potter, og er en av de største suksesser innenfor leseløvekonseptet.

Boka er anbefalt av Jørgen i 6a på Sofiemyrtoppen skole.